Handige tools

 HANDIGE TOOLS VOOR INTERIM MANAGERS, FREELANCE PROFESSIONALS & OPDRACHTGEVERS

Handige hulpmiddelen om zaken te doen; ontvang sneller je omzet, word makkelijker in te huren, maak je eigen interim overeenkomst en bereken je uurtarief met onze tarievenindicator.


   Tarief indicator

Drie uitstekende methoden om het juiste uurtarief te berekenen dat je kunt factureren. Van ondergrens tot marktwaarde evenals tarieven gebaseerd op marktonderzoek.


  Geld verdienen en je laten uitbetalen op de manier die bij jou past

Word verzekerd tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Door de eenvoudige calculator en 100% inzichtelijke loonstrook, weet je precies wat er met je geld gebeurt.


   Tulpenfonds: een sociaal vangnet op maat voor zelfstandigen

Het Tulpenfonds komt uit de sociale zekerheid. Zij vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. En dat je dat goed en snel kunt regelen, je stopt je tijd immers liever in je onderneming. Daarom hebben ze hun jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van drie kant-en-klare oplossingen.


   Onmisbare verzekeringen voor professionals

Als interim professional loop je verschillende risico’s. Daarom biedt Planet Interim jou in samenwerking met Klap Verzekeringsmakelaar de belangrijkste verzekeringen aan, met een zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.


   Interim (model) overeenkomst

Genereer snel een Interim overeenkomst op maat. Refereert aan modelovereenkomst belastingdienst.


   Tijdverantwoordingsformulier

Kant en klare timesheet die zichzelf doorrekent. Kan bij factuur worden gevoegd.


   Referentie- en evaluatieformulieren

Formulieren voor de evaluatie van kandidaten tijdens of na afloop van interim opdrachten.