Planet Interim referenties en reviews

De laatst bij ons bekende stand van Planet Interim-gebruikers op Ratecard:

Naar Trustpilot
U kunt onze 4.4 van de 5 sterren beoordelingen ook lezen op Trustpilot


Hieronder vind je een selectie van referenties van een aantal interim professionals die via Planet Interim een opdracht hebben gevonden. Ook vindt je referenties van een zakelijke dienstverlener met dezelfde doelgroep als Planet Interim, interim professionals en referenties van een aantal opdrachtgevers.


José Hubers, Interim Corporate Recruiter


Opdrachtgever

"Ik heb in het verleden als eens een goede RA kunnen inhuren via Planet Interim. Dus ben bekend met het concept en dat werkt prima!"

José Hubers, Interim Corporate Recruiter

Frans van den Broek


Interim Professional

"Onlangs ben ik via Planet Interim benaderd voor en inmiddels gestart in de rol van Programma Manager, een zware en verantwoordelijke interim-opdracht. In mijn interim vak gaat het erom om gevonden te worden. Door de overzichtelijke en kwalitatief goede wijze waarop dit mogelijk wordt gemaakt door Planet Interim blijkt dat goed te lukken. Planet Interim is dus een aanrader!"

Eefje Korsten


Interim Professional

"Via Planet Interim is er contact met mij opgenomen voor een opdracht die mij op het lijf was geschreven. Het heeft mijn professionele netwerk vergroot en mij ervaringen in een nieuwe branche gegeven".

Uniforce


Dienstverlener aan interim professionals

"Wij ondersteunen professionals op juridisch, fiscaal en administratief terrein. Voor een deel doen we dat zelf en voor een deel doen we dat met partnerorganisaties die we selecteren op kwaliteit. Nu willen we onze professionals helpen bij het zichtbaar en vindbaar zijn op de opdrachtenmarkt. Planet Interim is daarin voor onze doelgroep één van de besten. Daarom bieden wij alle Uniforce Professionals een premium lidmaatschap van Planet Interim aan."

Stef Witteveen, Uniforce


Müller Fresh Food Logistics


Opdrachtgever

"Wij zochten een Financieel Directeur. Planet Interim leverde ons kosteloos en snel reacties van zeer goede kwaliteit op. Müller Fresh Food Logistics maakt indien nodig graag weer gebruik van dit prima instrument!"

Jan-Peter Müller, Directeur, Müller Fresh Food Logistics

Kempen & Co


Opdrachtgever

"Planet Interim is voor Kempen & Co een welkome aanvulling op onze standaard jobboards. Wij waren op zoek naar twee senior interimmers en via Planet Interim hebben wij snel een aantal goede kandidaten gevonden. De applicatie zelf werkt heel goed, via de applicatie heb je de mogelijkheid kandidaten af te wijzen en uit te nodigen. Dit werkt erg efficiënt. Verder heb je per vacature een goed overzicht van het aantal sollicitanten, zodat je gemakkelijk rapportages kunt fabriceren en het overzicht kunt houden over de procedure. Ik zou Planet Interim in de toekomst zeker weer gebruiken om een kandidaat te vinden voor een interim vacature."

Fieke Fillekes, ten tijde van de referentie werkzaam bij Kempen & Co | Recruitment

Indiform


Opdrachtgever

"Wij hebben een vacature geplaatst voor een interim HR Manager. Aanmelden en vacature plaatsen gingen eenvoudig en snel. De respons was boven verwachting. Zowel qua snelheid als ook qua kwaliteit. Het systeem van de site om op kandidaten te reageren maakt het tot een professionele HR tool. Samenvattend is Planet Interim een openbaring geweest en vanaf nu een vaste waarde als kwalitatief hoogwaardig HR tool voor onze organisatie. Een aanrader!!"

Eli Barenholz, Managing Director Benelux, Indiform

FinanceFactor


Opdrachtgever/Bemiddelaar

"Echt een heel mooi platform! Technisch werkt het ook zeer gebruiksvriendelijk! Ik ben er bijzonder blij mee."

Albert Allmers, Directeur, FinanceFactor

OneStopSourcing


Opdrachtgever/Bemiddelaar/MSP

"Vanuit Onestopsourcing zijn onze ervaringen bijzonder goed met Planet Interim. De uitvraag naar de markt verloopt op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Tevens zijn wij zeer te spreken over de respons op de uitvragen. Planet Interim vormt voor ons een bijzondere meerwaarde. We zijn dan ook voornemens om de samenwerking te intensiveren".

Daniël Uppelschoten, voormalig directeur, OneStopSourcing

Hoek Consultants


Opdrachtgever/Bemiddelaar

"Vanuit Hoek Consultants ervaren wij Planet Interim als een zeer professionele partner voor het werven van de beste interimmers. De kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid zijn voor ons doorslaggevend om het juiste resultaat te bereiken. Voor het gericht zoeken naar een professional via Planet Interim is succes gegarandeerd."

drs. Frans Hoek MBA, Managing Partner, Hoek Consultants

Ajilon


Opdrachtgever/Bemiddelaar

"Wij gebruiken Planet Interim regelmatig om kandidaten aan te trekken voor lastig in te vullen opdrachten. De reacties zijn in meerderheid een goede match met het profiel dat wij zoeken. Daarnaast vinden we Planet Interim door het grote bereik bij ZZP’ers ook een goed platform om onze dienstverlening kenbaar te maken.”

Dagmar Fabels, ten tijde van de referentie Business Line Manager, Ajilon Finance