Berekening uurtarief afgeleid van bruto loon in loondienst

De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) berekende dat marktconforme salarissen met 20 vermenigvuldigd moeten worden om een gewenste jaaromzet van een interim professional te bepalen. Aan de hand van het aantal declarabele uren en de gewenste jaaromzet kan vervolgens een indicatief uurtarief afgeleid worden.

Vul hieronder het vaste bruto salaris per maand van een functie in, samen met daaronder de werkbare uren en de dagen en weken die niet declarabel zijn, en het model rekent een overeenkomend uurtarief voor.

Interim manager, Consultant of Freelance Specialist? Word nu vanaf 15 per maand onderdeel van ons netwerk.

Planet Interim is het toonaangevende direct sourcing platform dat de inhuur van interim managers, professionals en freelance specialisten versnelt en goedkoper maakt. Dagelijks matchen wij ruim 1.700 interim opdrachten van meer dan 2.500 opdrachtgevers, bemiddelaars en MSP's met beschikbare interim managers, consultants en freelance specialisten. Wil je ook automatisch gematcht worden met nieuwe opdrachten? Word dan nu vanaf 15 per maand onderdeel van ons netwerk via deze link.