profile-image

Verandermanager en adviseur in publieke sector, zorg en welzijn. Project manager, trainer, coach. Optimalisatie samenwerking en processen.

Mijn visie is dat verandering snel en leuk gerealiseerd kan worden, als je medewerkers eigenaar maakt in het traject. Vanuit die gedachte help ik organisaties in de publieke sector, zorg en welzijn met transities en verandering. Resultaat is behoud van personeel, daling van ziekteverzuim en vermindering van administratieve lasten.
Organisaties in GGZ, V&V, thuiszorg, jeugdzorg en in de welzijnssector begeleidde ik bij doorontwikkeling van cliëntgerichte en betaalbare dienstverlening en bij herinrichting van processen en organisatie. Ik begeleidde projectevaluaties binnen gemeentes en zorgorganisaties. Ik realiseerde effectieve samenwerking tussen gemeenten, stakeholders en (zorg-)organisaties. Ik verbind strategie met uitvoering en primair proces. Waar nodig stel ik business cases op. Mijn stijl van leidinggeven is inspirerend, warm en transparant. Ik ben analytisch sterk, heb snel overzicht en kom snel tot resultaten.
 


   Marketing Consultancy
   Training & Management Development
   HR Consultancy & Advies
   Management & Directie HR
   Algemeen - Directie & Hoger Kader
   Algemeen - Progr. & Projectmgt.
   Zorg & Medisch Project Mgt. & Directie
   Algemeen - Beleidsfuncties (overheid)
   Algemeen - Quality Management
   Algemeen - Strategy & Consulting