Profiel interim professional

    75 - 125
Mijn visie is dat verandering snel en leuk gerealiseerd kan worden, als je medewerkers eigenaar maakt in het traject. Vanuit die gedachte help ik organisaties in de publieke sector, zorg en welzijn met transities en verandering. Resultaat is behoud van personeel, daling van ziekteverzuim en vermindering van administratieve lasten.
Organisaties in GGZ, V&V, thuiszorg, jeugdzorg en in de welzijnssector begeleidde ik bij doorontwikkeling van cliëntgerichte en betaalbare dienstverlening en bij herinrichting van processen en organisatie. Ik begeleidde projectevaluaties binnen gemeentes en zorgorganisaties. Ik realiseerde effectieve samenwerking tussen gemeenten, stakeholders en (zorg-)organisaties. Ik verbind strategie met uitvoering en primair proces. Waar nodig stel ik business cases op. Mijn stijl van leidinggeven is inspirerend, warm en transparant. Ik ben analytisch sterk, heb snel overzicht en kom snel tot resultaten.
 


 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

Bedrijfskunde Erasmus Universiteit Rotterdam 1987 Universiteit / Doctoraal Geslaagd

    Werkervaring

mei 07 - heden

Zelfstandig
Interim manager. Business development en organisatieontwikkeling. :
Business development. In samenwerking met team vanuit eigenaarschap komen tot andere organisatie, processen en efficiënte bedrijfsvoering. In nauw overleg met gemeenten (i.v.m. financiering), andere organisaties en stakeholders. Benutten van management informatie en financiële analyses. Opstellen business cases en business plannen.
Opdrachtgevers (o.a.):
Gemeente Rotterdam, procesevaluatie Waste Management Systeem (2019).
ONS Welzijn, business development en samen met teams komen tot nieuwe dienstverlening en herinrichting organisatie. In nauw overleg met gemeente (i.v.m. financiering) (2018).
Psygro, transitiebegeleider; ontwikkeling nieuwe dienstverlening (2016).
Praktische Jeugdzorg, transitie en herformulering aanbod. I.o.m. met gemeenten en stakeholders (2015).
Leven & Zorg (V&V en Thuiszorg), uitrol HRM planningssysteem.
MEE Zuidoost Brabant. Transitie coördinator. Nieuwe productportfolio; i.o.m. gemeenten i.v.m. financiering. Doorontwikkeling organisatie.


   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Project managment o.b.v. Prince 2 2013
Professioneel toezichthouden 2007

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Mother
Engels Excellent
Frans Good
Duits Excellent
Spaans Good

Overige vaardigheden

Geen overige vaardigheden beschikbaar

Hobby's/sport/interesses:Diverse bestuursfuncties op toezichthoudend niveau in publieke sector en patiëntenorganisatie (Vincentiusvereniging; SPKS).