Zes maanden lang onbeperkt opdrachten plaatsen op Planet Interim

RecruitersConnected? Onbeperkt interim opdrachten plaatsen met 50% korting!

Bij ons snelgroeiende matchingplatform zijn ruim 25.000 hoger opgeleide interim professionals aangesloten. Zij zijn actief in een of meer vakgebieden als Healthcare, Algemeen Management & Programma Management, IT, Finance, Marketing & Communicatie, Inkoop & Logistiek, HR, Legal & Tax, Bouw & Techniek, Onderwijs en Hospitality & Facility Management. Klik hier voor een infographic met meer informatie. Ons netwerk van interim en freelance professionals groeit hard, met rond de drie tot vijfhonderd professionals per maand. Door Planet Interim vergroot je de kans op een match en verlaag je de inkoopprijs. Wij vragen immers geen marge of bemiddelingsfee. Daar moet je dus bij zijn!

De eerste tien opdrachten per maand zijn altijd gratis

Omdat je voor je organisatie en opdrachten altijd relevante exposure, en meer bekendheid onder de hoog opgeleide doelgroep, realiseert, is het als opdrachtgever altijd interessant om interim opdracht(en) en project(en) op ons platform te plaatsen.  De eerste tien opdrachten per maand zijn zelfs gratis! 

Als je kosteloos opdrachten plaatst:

  •  matchen we je opdrachten niet alleen automatisch met onze leden maar we delen de opdrachten ook voor je op onze drukbezochte sociale media kanalen; 
  •  ontvang je makkelijk vergelijkbare profielen met motivatie en tariefindicatie; 
  •  is contact leggen of afwijzen via slechts enkele muisklikken een fluitje van een cent; 
  •  garanderen we een scherp inkoop uurtarief door onze veilingtechnologie
  •  betaal je géén bemiddelingsfee, omdat wij een sourcing tool zijn en nadrukkelijk géén bureau, en 
  •  
    kan je de uitgespaarde fee, tot wel 24% in het hogere segment, delen met de professional waardoor je én beter betaalt én tegelijk bespaart op inhuur! 

De eerste tien opdrachten per maand zijn altijd gratis, en dat is ook weer zo vanaf iedere 50e opdracht in een maand. Voor onderhoud, kwaliteitsaudits en service vragen we tussen de tien en de 50 opdrachten per maand een bijdrage in onze kosten van slechts €4,95 per opdracht. Je betaalt als organisatie daarom nooit meer dan maximaal 40 maal €4,95 is €198 per maand. Ook al plaats je 100, 200 of meer opdrachten in een maand!

Zes maanden lang onbeperkt opdrachten plaatsen met 50% korting!

We hebben een uniek aanbod ontwikkeld voor leden van Recruiters | Connected: voor slechts € 600,- (ex. btw) kan jouw opdracht- of werkgever zes maanden lang onbeperkt opdrachten plaatsen! Je werk- of opdrachtgever ontvangt 50% korting en is volledig zeker dat de investering beperkt is, ongeacht het aantal opdrachten dat je plaatst. Je kunt dan onbeperkt gebruik maken van ons platform en alles eruit halen wat er in zit.

Let wel; met een company account kan je interim professionals proactief selecteren en benaderen. Ook ontvang je automatisch interessante professionals indien zij zich beschikbaar melden. Het is mogelijk om een koppeling met Planet Interim te maken of om ons zelf een RSS of XML feed met relevante opdrachten aan te leveren. Ook kan je een koppeling aanvragen via bijvoorbeeld InGoedeBanen, Recruitment Technologies, Mimir, Broadbean ed.

Als je nu met 50% korting het best beoordeelde self-sourcing en matching platform wilt gebruiken, maak dan, als je wilt, in vijf minuten een gratis company account aan en stuur ons daarna een bericht zodat wij de speciale deal van start kunnen laten gaan. Wil je eerst meer informatie of wil je dat wij het account voor je organisatie opzetten? Geen probleem, neem dan contact met ons op.

 START ACCOUNT