Jouw aanbevelingen op Planet Interim

MAAK GEBRUIK VAN JE AANBEVELINGEN OP PLANET INTERIM

Planet Interim een systeem opgezet waarmee aangesloten interim professionals zich door aanbevelingen kunnen onderscheiden. Bewezen kwaliteit wordt daardoor vooraf voor opdrachtgevers beter zichtbaar. Met een paar kliks kunnen professionals alleen aan daadwerkelijk ingevulde functies, projecten of opdrachten gerelateerde aanbevelingen opvragen bij hun (voormalig) werk- of opdrachtgever.

ONLINE PLATFORMS MATCHEN TE VEEL OP PRIJS?

Een veel gehoorde klacht onder interim professionals en ZZP'ers over online platforms, is dat alleen maar op prijs wordt geselecteerd. Niels van Berkel, directeur van Planet Interim: "Sommige opdrachtgevers en interim professionals denken dat een kwalitatief goede match niet via internet tot stand kan komen. Echter, als online de eerste aanzet wél voor de liefde kan worden bereikt, dan zou het voor een interim opdracht niet kunnen? 'Online' vervangt het persoonlijke contact en persoonlijke oordeel niet maar zorgt ervoor dat het persoonlijke contact effectiever ingezet kan worden."

BETERE ONLINE MATCHING VAN INTERIMMERS

Van Berkel wil met Planet Interim online tools ontwikkelen die het matchingproces beter faciliteren. "Denk aan aanbevelingen van interimmers, automatische maatwerkmatching tussen opdracht en interimmer, meer transparantie bij de tariefvorming, betere informatievoorziening en een beter inzicht in de markt als geheel. Bij elkaar zorgen deze functies voor meer efficiëntie en wordt effectiever gematcht." Van Berkel: "Omdat goede online platforms comfort bieden, een berg tijd en geld besparen en nu zowel prijs als kwaliteit centraal stellen, krijgt de doorbraak van online bemiddeling van interimmers steeds meer vorm. Na het doorlopen van de eerste online stappen zullen beide partijen gerichter het persoonlijke contact starten met meer kans op een goede afloop."

WIE ZIET DE AANBEVELINGEN?

Aanbevelingen zijn gerelateerd aan een baan, project of opdracht. De interimmer vraagt zelf met een paar kliks de aanbeveling aan bij de (voormalig) werk- of opdrachtgever. Daarnaast bepaalt de interim professional ook zelf of de afgegeven aanbeveling wordt geaccepteerd en zichtbaar wordt in zijn of haar profiel op Planet Interim. Inhoudelijk zijn de aanbevelingen alleen zichtbaar voor bij Planet Interim ingelogde en dus bekende opdrachtgevers. Mensen kunnen dus niet spontaan verhaaltjes achterlaten en online zetten. Een aanbeveling wordt alleen in een afgesloten deel zichtbaar voor ingelogde opdrachtgevers en worden uiteraard alleen op uitnodiging en met toestemming van de professional vertoond.