Veilig gedetacheerd door Uniforce Personal Agent met 100% transparantie en eigen regie!

Jij wilt werken op de manier die bij jou past. Met een optimale mix van vrijheid en zekerheid. Door als zzp'er voor detachering via Personal Agent van Uniforce te kiezen, kies je zelf hoe zaken voor je worden geregeld en hoe je betaald wordt.


Een detacheerder die alleen jouw belang dient

Personal Agent is dé detacheringsformule voor zelfstandig professionals. Personal Agent regelt voor jou de uitbetaling van het tarief, dat we samen hebben afgesproken. Personal Agent werkt in opdracht van jou samen met de partijen die jij hebt uitgekozen. Wij verzorgen alle administratieve verplichtingen die hieruit voortkomen, op basis van jouw wensen en met 100% transparantie.


Sparen

Je kunt er voor kiezen om te sparen voor diverse doeleinden zoals opleiding, uitgesteld loon, of een startkapitaal voor het starten van een bedrijf. Dat is ons comfortpakket. Wil je liever alles direct uitbetalen, dan maak je gebruik van het basispakket. In de calculator zie je precies wat onze kosten zijn en wat het jou oplevert.


Sociale zekerheid

Bij Personal Agent ben je vrij in opdrachtkeuze en opdrachtduur. Met als voordeel dat je recht hebt op sociale zekerheid (WW,WIA) en ziektewet. Je hoeft je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel want je hebt een arbeidsovereenkomst met Personal Agent. Zie het als een startbaan, een tussenstap of een landingsbaan voor jou als professional. Als freelancen even niet of niet meer werkt voor jou.