Over Uniforce Expat Services

HRM-diensten voor Expats in Nederland

Speciaal voor expats in Nederland (en hun partners)


Uniforce Expat Services is gespecialiseerd in internationale migratievraagstukken voor hooggekwalificeerde expats van binnen en buiten de Europese Unie (EU). Uniforce Expat Services helpt medewerkers en organisaties om optimaal samen te werken in Nederland: mensen met een internationale achtergrond en bedrijven met een internationaal karakter.

Wij bieden een volledig scala aan diensten aan, van het aanvragen van een verblijf als kennismigrant (rechtsbijstand), tot het optreden als werkgever (werkgeverschap), tot het ontvangen op Schiphol (diensten). Wil uw organisatie de werknemer zelf in dienst nemen, maar toch gebruik maken van onze diensten? Dat is geen probleem, want al onze diensten kunnen ook individueel worden ingezet.

Wat kunnen wij voor u doen?


Uniforce Expat Services (nu nog handelend onder de naam iExpat) biedt een volledig scala aan HRM diensten aan om een expat en zijn of haar gezin zo snel mogelijk naar Nederland te brengen van binnen en buiten de EU. Het doel is om de expat zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in zijn of haar nieuwe werk- en leefomgeving. Dit maakt de overgang naar Nederland zo aangenaam mogelijk, zodat de samenwerking met de opdrachtgever soepel kan verlopen.

  • Juridische ondersteuning

    Uniforce Expat Services is gespecialiseerd in internationale migratievraagstukken voor hooggekwalificeerde expats van binnen en buiten de EU. Welke procedure en diensten het beste bij uw situatie passen.

  • Werkgeverschap

    Organisaties zijn niet altijd in staat om zelf expats, met name hoogopgeleide migranten, in dienst te nemen. Wij nemen de expat in dienst op basis van detachering of payrolling en detacheren hem of haar bij onze opdrachtgever.

  • Services

    Als een medewerker vanuit het buitenland naar Nederland komt, komt er veel bij kijken. Onze diensten gaan veel verder dan de volledige juridische procedure.