Profiel interim professional

    65 - 85
Ik bied oplossingen aan voor marketing, management en (b2b) e-commerce vraagstukken. Deze unieke combinatie zorgt voor een versterkend effect voor jouw business!

Ik wil ondernemers, managers, teams en medewerkers versterken en verder helpen door te adviseren, ondersteunen en begeleiden om succesvoller te zijn met hun bedrijf. 

Over mij

Ik ben een ervaren manager met een passie voor alles dat met online te maken heeft. Van webshop development tot marketing. Ik voel me helemaal thuis in de wereld van e-commerce. Ik hou van het tempo en de uitdagingen en kansen die het mee zich mee brengt. 

 Ik heb een drive voor perfectie en denk oplossingsgericht. Ik heb veel ervaring opgedaan met online marketing binnen de e-commerce. Als manager heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met HRM, commercie, borging van kwaliteit en kennis, productiviteit en teambuilding.

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 1 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

International Tourism Management & Consultancy NHTV 2011 HBO/Post-HBO Afgerond
Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies Radboud Universiteit Nijmegen Universiteit Afgebroken

    Werkervaring

okt 19 - heden

Ik Hou Van Mij
Online Marketeer:
Ondersteuning online marketing van de onderneming. Focus op e-mailmarketing & automatisering.

sep 19 - heden

De Online ZakenVrouw
Eigenaar:

sep 19 - jan 20

Coaching Mieke Miltenburg
Content Marketing Consultant:
Inrichten customer journey. Begeleiding optimalisatie website & creatie weggever t.b.v. e-mail marketing campagne.

jun 18 - jun 19

RIFF Digital Technology
Manager of Operations:
RIFF DT ontwikkelt en beheert Magento en Wordpress websites. Ik heb hier veel kennis en ervaring opgedaan over Magento e-commerce development en de scrum/agile werkwijze. Geheel eindverantwoordelijk voor de business unit. Aansturend op 4 MT leden. Verantwoordelijk voor omzet, kwaliteit, productiviteit, ontwikkeling van management en medewerkers, klant & medewerker tevredenheid.

sep 16 - feb 18

RIFF Digital Marketing B.V.
Manager team e-commerce :
Als manager van een commercieel & multidisciplinair online marketing team dat e-commerce klanten bedient was ik eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit, ontwikkeling van medewerkers, omzet, productiviteit, klanttevredenheid & medewerkerstevredenheid. Als MT-lid werkte ik mee aan de visie en strategie van ons bedrijf.

jan 15 - sep 16

Tribal Internet Marketing
Head of SEO:
Leidinggevende aan een team van SEO specialisten en daarnaast werkte ik voor klanten. Ik was verantwoordelijk voor de resultaten van de top klanten, de inhoudelijke kwaliteit van het team en de competentie ontwikkeling en productiviteit van het team van SEO specialisten.

jun 11 - dec 14

Easy Internet Marketing
SEO & Content Marketeer:
Als SEO Specialist had ik een portefeuille van ongeveer 40 klanten waarvoor ik SEO campagnes uitvoerde. Taken waren projectmanagement, klantcontact en inhoudelijke SEO werkzaamheden. Mijn verantwoordelijkheid was de organische vindbaarheid van klanten.
Als content specialist gaf ik advies van strategisch tot operationeel niveau. Door middel van doelgroep analyse en creatie van persona’s schreef ik strategisch content plannen met duidelijke KPI’s. D.m.v. consultancy droeg ik ook bij aan de operationele executie van deze plannen.

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Content Marketing Certified Hubspot 2019

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Moedertaal
Engels Uitstekend

Overige vaardigheden

Inhoudelijk 
Online Marketing, Content Marketing, Social Media Marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), E-commerce, Magento, Wordpress, Analytics. Affiniteit met SEA, UX en E-mail marketing 

Management 
Management, projectmanagement, planning, productiviteit & kwaliteit optimalisatie, visie vorming 

Competenties
Resultaatgericht, mensgericht, leidinggeven, plannen & organiseren, klantgericht, creativiteit, coachen, ontwikkeling

Hobby's/sport/interesses:

Geboren en getogen in Brabant. Twee kinderen, een kat, een hond en een lieve vriend. Samen wonen we in Oss. Speel graag een potje tennis. Gek op muziek, films & (bord)spellen, wandelen & kamperen.