Profiel interim professional

    70 - 100
Met meer dan 30 jaar ervaring in sales, marketing-communicatie en diverse media, kan ik uw bestaande of nieuw op te zetten marketingactiviteiten en salesafdelingen de juiste boost geven om het beste uit uw organisatie naar boven te halen. Het creëren van kansen en betrokkenheid, het motiveren van mensen om zichzelf en als groep keer op keer opnieuw uit te dagen om te presteren binnen hun werkveld, zijn sleutelwoorden die van toepassing zijn op mijn werkwijze om het beste uit uw mensen naar boven te halen. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in het onderzoeken/ontwikkelen van marktsegmenten en het nieuw in de markt zetten van diensten/producten. Kortom; de uitdaging aangaan om nog onbekende paden te bewandelen, daar een team omheen te vormen die met de juiste spirit en motivatie van niets 'iets' kan maken.  Ik hoor graag uw bericht welk vraagstuk bij u leeft om met elkaar een eerste aanzet te maken voor een adequate oplossing. | Citymarketing | Communicatie & Sales & Marketing

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

L'Ecole Internationale Tunon d'Hotellerie Ecole Tunon 1985 HBO/Post-HBO Geslaagd

    Werkervaring

nov 17 - heden

Gemeente Doetinchem
Interim Citymarketeer Lekker.Doetinchem:
In opdracht van gemeente Doetinchem ben ik verantwoordelijk voor de opzet van de binnenstad van Doetinchem als merk Lekker.Doetinchem. Van het betrekken van de ondernemers (domeinen retail, horeca, cultuur tot evenementen) om samen een sterk en herkenbaar merk uit te stralen tot het opzetten van binnenstadevenementen en de marketing en communicatie voor Lekker. Doetinchem in de regio, provincie en landelijk. 

okt 16 - aug 17

Gemeente Doetinchem/ Speelstad Doetinchem
Communicatie manager Speelstad Doetinchem - UEFA Women's Euro:
In opdracht van gemeente Doetinchem heb ik het communicatieplan geschreven voor Speelstad Doetinchem in verband met het EK Vrouwenvoetbal UEFA Women's Euro. Tevens was ik verantwoordelijk voor de uitvoering van alle communicatiemiddelen, van de vervaardiging van een krant in een hoge oplage tot aankleding van de binnenstad en communicatie-inzet om de regio en provincie bij te betrekken.

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Nima A 1986

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Excellent
Engels Good
Frans Basic
Duits Good

Overige vaardigheden

Geen overige vaardigheden beschikbaar

Hobby's/sport/interesses:

hardlopen, tennissen, reizen