Profiel interim professional

    100 - 150
Ik ben een verbindende, collegiale, motiverende alleskunner. Helikopterview, absoluut en continu gevoel voor en besef van prioriteit. Zeer commerciele en creerende (want altijd ondernemende) CEO, of CFO. Ik bezit het talent om een team te enthousiasmeren heb gevoel voor bloedgroepen binnen een onderneming, voor persoonlijke motivatie van mensen om te doen of juist te laten. Ik ben pro-actief en denk en doe ‘out-of-the-box’. Ik ben stressbestendig, gewend aan deadlines, een mensen-mens. Ik verander organisaties als het moet, niet om het veranderen, maar om beter te maken. Ik ben een betrouwbare en loyale harde werker. Ik heb veel internationale ervaring, met fusies en overnames, herstructurering en het initieren en financieren van grote projecten. Uitgebreide kennis van ondernemings-, fiscaal en privaatrecht, onder meer resulterend in risico-analyse en risicoreductie van het ondernemen. Ik heb succesvol onderhandeld met ondernemingsraden en vakbonden en ben een senior-gesprekspartner voor alle stakeholders van de onderneming. Commercieel met focus op aandeelhouderswaarde. Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Voldoende kennis van de Franse en Duitse taal in woord en geschrift. Kennis van en ervaring met de meeste relevante software

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

Fiscale bedrijfseconomie Erasmus Universiteit Rotterdam 1997 Universiteit Afgerond

    Werkervaring

mrt 16 - mei 17

Ryano Logistics BV
Ad interim CEO:
Ad interim CEO in een 2-mansdirectie van een internationale logistieke dienstverlener in transitie. Van servet naar tafellaken. Verbeteren B.V.-structuur, verbeteren bedrijfsprocessen. Automatisering. Kostensanering. Revitaliseren oude-economieonderneming en haar medewerkers. Organiseren van het ‘internationaal gaan’van de onderneming. Leidinggevend aan 42 medewerkers.

apr 13 - mrt 16

VERENIGDE TANKREDERIJ BV
Ad interim CFO:
Ad interim CFO in een 2-mansdirectie (In de praktijk CEO want enige operationeel werkende directeur). Ik herstructureerde onder meer de internationale groep van vennootschappen, realiseerde investeringsprojecten, waaronder een project van € 80.000.000,--, onderhandelde meerjarige contracten met alle Oil-majors (Shell, British Petroleum en ExxonMobil), Maersk, Solvay en Akzo-Nobel, onderhandelde een compleet nieuwe bedrijfs-cao met OR en vakbonden,, realiseerde een substantiele kostensanering, herstelde de winstgevendheid, en stuurde een (gedeeltelijk door mij vervangen) managementteam aan. Uitgebreide internationale ervaring, en ervaring met ISO 9001 en 14001, TMSA en andere klanten-audits, horizontaal toezicht fiscus en rijkswaterstaat (ILNT), met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, AO-IC en met controleplicht op de jaarrekening. Partner van Havenberdijf Rotterdam, Lloyd’s Register, Bureau Veritas en ABN-Amro Corporate Clients. Leidinggevend aan 180 werknemers in Nederland en daarbuiten.

jan 97 - dec 12

HUIBERS & VAN EERSEL BV
Bedrijfskundige, bedrijfseconomische en fiscale adviespraktijk:
Zelfstandig gevestigd fiscalist en bedrijfskundig adviseur. Daarnaast ad-interim werkzaam geweest bij een aantal grote ondernemingen:

jan 10 - dec 10

OSKAM VERHUUR & GRONDVERZET BV
Ad interim CFO:

feb 05 - sep 05

Peter Langhout Reizen B.V.
Ad interim CFO:

aug 03 - sep 05

HEEREMA MARINE CONTRACTORS
Projectmanager Tax:

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

ADN STC BV 2013
Masterclass English Masterclass English Academy 2016

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Moedertaal
Engels Uitstekend
Frans Goed
Duits Goed

Overige vaardigheden

Herstructurering. Crisismanagement. Recovery. Risicoanalyse en risicomanagement. Financieel proces verbeteren.

Hobby's/sport/interesses:

Sport en maatschappelijk werk.