Over Hero

Hero: The Perfect Match

Hero bemiddelt interim professionals en verzorgt het volledige contractmanagement. Zij gaan verder waar anderen ophouden. Door opdrachtgevers en kandidaten volledig te ontzorgen, door te blijven investeren in relaties, door als een netwerk te fungeren en kennis te delen.

Hero bemiddelt ervaren, gespecialiseerde interim professionals die hun sporen ruim verdiend hebben. Dat doen ze vooral voor opdrachten binnen IT, maar zeker ook voor Marketing, Sales, HR en andere disciplines. Kenmerken van de dienstverlening van Hero:

  • Passende profielen binnen 48 uur
  • Perfect match rate van 98%
  • De juiste kandidaat op het juiste project, met de vereiste skills
  • We matchen op basis van hard & soft skills én cultural fit
  • Voor top 500 organisaties, profit én non-profit

De kwaliteit van de dienstverlening is geborgd in gestroomlijnde processen. Om deze te blijven toetsen aan de veranderende praktijk en wetgeving, ondergaan zij met regelmaat kwaliteitsaudits. Daarnaast is Hero gecertificeerd lid van Bovib. Deze brancheorganisatie voor intermediairs en brokers vertegenwoordigt haar leden in het speelveld rondom flexibele arbeid en werkt continu aan verbetering van de kwaliteit van dienstverlening. Mede door Hero's betrokkenheid zijn zij bovendien altijd goed geïnformeerd over actuele ontwikkelingen.

Heb je vragen over de inhuur van interim professionals of over contractmanagement? Neem dan contact op met Hero. Ze helpen jou graag verder.