Profiel interim professional

    95 - 145
Strategische, bedrijfskundige en ondernemende persoonlijkheid, met bewezen ervaring in het leiden en managen van organisaties tot 200 man. 20+ jaar ervaring op het snijvlak van Business, IT en Human Capital Management en 15+ jaar in Business Development. Vertrouwelijk adviseur en sparringpartner voor diverse leidinggevenden (C-level) op het gebied van (digitale)strategie, business model en bedrijfsprocessen optimalisatie. Sterke achtergrond in het bouwen en laten groeien van tech en non-tech bedrijven, leiderschap van teams in sterk concurrerende markten en ervaring in zakendoen met verschillende culturen en tijdzones. Goede kennis van en ervaring met digitale transformatie en gepassioneerd over de impact die technologie kan hebben op bedrijven en de maatschappij. 

Expertise: Agile, Blockchain, Business Development, Change Management, Cloud, Digital transformation, Human Capital Management, IT Outsourcing, Leadership, Sales Management, Software (SaaS), Strategy and Talent Management.

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

Master in Business Administration Nyenrode Business Universiteit 2013 Post doctoraal Afgerond
Executive Doctorate program (PhD) Nyenrode Business Universiteit 2020 Post doctoraal Studerend
Blockchain Strategy Program Oxford Universiteit 2018 Post doctoraal Afgerond

    Werkervaring

apr 18 - heden

Listo Technology
Managing Director:
Listo Technology is een 100% blockchain gefocuste entiteit die zich uitsluitend op het presenteren van de beste use cases voor blockchain, waardeproposities, innovatiestrategieën en het ontwikkelen van geavanceerde blockchain-oplossingen. Listo is o.a. blockchain partner van IBM. Verantwoordelijk voor het leiden van verschillende software development teams, adviseur voor C-level en betrokken bij internationaal business development.

dec 17 - heden

TalentBlu Technologies
Chief Executive Officer:
TalentBlu is een internationale tech talent agency die specifiek IT-talent aan organisaties levert, lean and mean IT-oplossingen bouwt en organisaties faciliteert met specifieke company programma's. In alle gevallen ondersteunt men organisaties met slimme technologie om maximale performance te leveren. Betrokken bij de aansturing van software development teams, opzet van company programma's en strategie van de organisatie.

mei 16 - nov 17

Conclusion Digital
Managing Director:
Als Managing Director, verantwoordelijk voor de commerciële, financiële (volledige P&L-verantwoordelijkheid) en operationele resultaten van Conclusion Digital.
Initiator van een Agile Transformatie programma (Spotify-model) en een succesvolle integratie van 3 afzonderlijke afdelingen in één samenhangende digitale organisatie. Leidinggevend en empowerment van ruim 120 medewerkers met vestigingen in Amsterdam, Heerlen en Utrecht. Ik was verantwoordelijk voor het managen van 7 verschillende bedrijfstakken inclusief forecasts (Managed Application Services, Professional Services, Digital Marketing, Software Development, Projecten en bid /tenders > 1 miljoen, Client Solutions en New Business). Conclusion Digital maakt deel uit van de Conclusion Group (+/-1.500 werknemers).

okt 14 - jan 16

INFIZEN
Chief Executive Officer:
Als de CEO van het bedrijf verantwoordelijk voor alle INFIZEN-divisies. Vertrouwelijk adviseur en zeer gewaardeerde sparringpartner voor privaat en publieke bestuurders, directies en/of topmanagement met betrekking tot strategie op het snijvlak van 'Business en IT'. Leiderschap van een verkoop- en business development team in Cloud en IT Services en nauw betrokken bij de levering van grotere IT-projecten in zowel Nederland als Zuid-Amerika.

jan 07 - jun 15

Reflexo
Managing Director:
Als Managing Director was ik verantwoordelijk voor de commerciële resultaten en strategie van Reflexo. Actief betrokken bij leiderschap en begeleiding van een verkoopteam en betrokken bij bedrijfsontwikkeling en strategische marketing. Sparringpartner voor bestuurders, directies en/of topmanagement met betrekking tot IT-strategie en (cloud based) e-HRM. Succesvolle ervaring in HR-adviesdiensten en uitgebreide delivery in SAAS-oplossingen (Software-as-a-Service) bij grote ondernemingen in Nederland.

aug 06 - jan 07

Integra Consultants
Sales Director:
Verantwoordelijk voor het uitbreiden van het portfolio van commerciële organisaties van het bedrijf, actief betrokken bij de bedrijfsstrategie, sales, business development en advisering van directies en hoger management. Leiding en aansturing van de divisie Employee Benefits.

jan 01 - jul 06

ADVIZIER
Managing Director:
Als Managing Director verantwoordelijk voor groei naar een nationale adviesorganisatie voor Employee en Employer benefits. Betrokken bij het adviseren van bestuurders en hoger management over het strategisch HR-beleid, het implementeren en communiceren van employee benefits.

jan 98 - jan 00

McDonald's in Nederland
supervisor:
Als supervisor was ik eindverantwoordelijk voor de operationele, financiële (volledige P&L verantwoordelijkheid) en commerciële bedrijfsvoering van 2 restaurants en actief betrokken bij leiderschap, HR-beleid, begeleiding en coaching van 12 managers en meer dan 200 werknemers. Tegelijkertijd trad ik op als sparringpartner voor de aandeelhouders. Beide restaurants hadden het hoogste kwaliteitskeurmerk (Triple A) van 1998-2000 en bevonden zich in de nationale top 10 van McDonald's in Nederland.
Ik heb mijn eerste werkervaring opgedaan bij McDonald's. Wat begon als een parttimebaan in 1988 naast mijn studie groeide in 10 jaar uit tot een zeer waardevolle en succesvolle carrière in deze sector. Mijn laatste prestatie bij McDonald's was om mijn carrière als de jongste McDonald's-supervisor in Nederland te beëindigen.

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Geen cursussen beschikbaar

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Moedertaal
Engels Uitstekend
Duits Goed
Fries Moedertaal

Overige vaardigheden

Expertisegebieden: Agile, Blockchain strategy, Blockchain Technology, Blue Ocean Strategy, Business strategy, Business Development, Change Management, Cloud Computing, Digital HR, Digital transformation, e-HRM, Employee benefits, Human Capital Management, IT Outsourcing, Leadership, Lean Management, Operational Management, Sales Management, Software as a Service (SaaS) and Talent Management.

Hobby's/sport/interesses:

Sociale activiteiten:

 • 2018 - present Keeperscoach AFC IJburg
 • 2015 - present
  Lid van de Industrieele Groote Club 
 • 2013 - present
  boardmember/voorzitter Nyenrode VCV Kring Entrepreneurship en People & technology 
 • 2014 - present
  Raad van Advieslid bij Netwerkorganisatie ‘The Other Network’ 
 • 2015 - present
  Raad van Advieslid bij Reflexo 
 • 2007 - 2014
  Lid van de Entrepreneursclub BV Hilversum 
 • 2013 - 2014
  Lid Business Network International (BNI) te Amsterdam 
 • 2010 - 2014
  Lid van de Businessclub MeerBusiness Amsterdam 
 • 2006 - 2007
  Voorzitter Business Network International (BNI) te Hilversum 

Hobby's: 

 • Liefde voor muziek, zowel het beluisteren als het zelf maken 
 • Conditioneel sporten, fitness, yoga en recreatief golfen 
 • Nieuwsgierig naar ‘The Internet of things’ en impact van digitalisering op de maatschappij