Profiel interim professional

    75 - 125
New business en Key Account management bij landelijk werkende A-merken en OEM bedrijven. Sterk in veroveren en uitbouwen van relaties. Aanvullend kennis van neerleggen plan van aanpak en uitvoering daarvan gebruik maken van de actuele socialmedia. In te zetten op zowel sales- als marketing-communicatie opdrachten. Ervaring in vermarkten van producten met een technisch karakter zowel richting b2b als btc. Hanteer principe van vraag en aanbod bij elkaar brengen op zo'n basis dat beide partijen er beter van worden. Geen wollig taalgebruik: bedenken, kiezen, plannen, uitvoeren, bijsturen en uitvoeren. Alleen bij kleine organisatie, als teamplayer bij grotere partijen. Kritisch, enthousiast, humor en 'drive to succeed'. Strategisch- en operationeel inzetbaar. Resultaat voor alles een duurzame relatie als leidraad.

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

International Sales & Marketing Open Universiteit 2004 Universiteit Afgerond
Management & Organisatie Open Universiteit 2005 Universiteit Afgerond
Inkoopmanagement Open Universiteit 2013 Universiteit Afgerond

    Werkervaring

aug 17 - heden

Avasco Industries
Creëren van positie op de Nederlandse markt:
Veroveren marktpositie bij grossiers en pv-installateurs. Onderconstructies voor plaatsing zonnepanelen op grote platte daken. Met name voor SDE+ subsidie aanvragers. Product maakt onderdeel uit van business-case die in zijn compleetheid 'bankable moet zijn. 'Met andere woorden aanbod moet 100% correct zijn ( engineering, financieel scherp, logistiek op tijd, snelheid operationeel niveau ( leggen systeem op dak ). Ik breng alles bij elkaar. Van opzetten database, berekeningen voor constructuur verzorgen en en presenteren t/m het 'closen van de deal'. Ook tekst brochure geschreven en 'meer branding'op Linkedin.


apr 06 - jun 17

Hansgrohe ( merk Cleopatra )
Commercieel projectmanager:
Professionalisering bewerking projectenmarkt met stakeholders als technisch installatiebedrijven, hotelketens, vakantieparken en architecten.

In de rol van sales verantwoordelijke leiding geven aan projectteam met daarin R & D en binnendienst.

Productgroep: luxe wellness    Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Nima A Nima 1987

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Moedertaal
Engels Goed
Duits Goed

Overige vaardigheden

Kennis van en kunnen werken met:
 • SAP Business Warehouse
 • CRM applicatie Update.com ( koppeling met SAP )
 • Excel
 • Word
 • Powerpoint
 • Filemaker Pro, Internet
 • Twitter
 • Outlook
 • Linkedin
 • Wordpress
 • MailChimp

Hobby's/sport/interesses:

Nog niet van toepassing. Voorkeur afgelopen jaren had mijn hobby als voetbaltrainer A- en B jeugd bij diverse clubs in Tiel. Dit traject is nu klaar en biedt mij nu mogelijk ruimte voor een meer sociaal-maatschappelijke inzet. Vooralsnog nog niet ingevuld.