Profiel interim professional

    125 - 156
Interim jurist/ interim manager. Pragmatisch jurist, analytisch, oplossingsgericht met oog voor de business. Veel affiniteit met techniek en ICT en weet new business goed te vertalen in processen en contracten. Ervaren in het sturen en coachen van professionals met veel aandacht voor het organiseren van mensen, kennis en processen.

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

Rechten Rijksuniversiteit Groningen 1997 Universiteit Afgerond

    Werkervaring

dec 08 - mei 10

Gemeente Oss
interim manager / interim jurist:
Reorganiseren van de afdeling verzekeringen op gebied inkoop, beheer en aansprakelijkheidsclaims. Verzekeringsafdelingen in het kader van gemenetelijke herindeling integreren.
Taken afdeling reduceren, processen herdefiniëren, knelpunten oplossen, afhandelingtermijnen claims terugdringen, opleiden medewerkers en overleg voeren met externe partijen. Adviseren inzake civielrechtelijke kwesties en contracten.

dec 07 - nov 08

FNV Mooi
Interim manager:
Aansturen organisatie, adviseren bestuur inzake reorganisatie en algemene bedrijfsjuridische aangelegenheden. Bijzondere focus op het verbeteren output, juridische kwaliteit van adviezen en juristen trainen in timemanagement en het tijdig afwikkelen van dossiers.

sep 07 - dec 07

Interxion – International HQ
interim bedrijfsjurist:
Adviseren over juridische aspecten internationale contracten aan 11 subsidiaries. Ontwikkelen internationale handleiding voor de juridische aspecten van het salesproces.

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

divers divers diverse

 Talenkennis

Niveau

Nederlands Moedertaal
Engels Uitstekend
Duits Goed

Overige vaardigheden

Contractenrecht, aanbestedingsrecht, vastgoed zijn primaire aadachtsgebieden.

Veel kennis en ervaring met opbouwen van kennisomgevingen voor juristen en niet-juristen. Standariseren van contracten en tekstfragementen waarmee ook niet-juristen zonder problemen contracten op kunnen stellen. Uitgangspunt hierbij is het beperken van de werklast van de juridsche afdeling.


Hobby's/sport/interesses:

Bestuurslid verening Higherlevel. Netwerk voor innovatie en ondernemerschap.