Opdrachtspecificaties

Fullstack Developer

Informatie

 • Opdrachtgever:
 • Regio
  Utrecht, Flevoland
 • Indicatie uurtarief:
  € 70 - € 82
 • Sector:
  ICT, Telecom & Internet
 • Gewenste startdatum:
  01 maart 2019
 • Registratie datum:
  12 februari 2019
 • Organisatie met opdracht:
 • Standplaats:
  Utrecht
 • Opleidingsniveau:
  HBO/Post-HBO
 • Duur opdracht in maanden:
  24
 • Aantal uren per week:
  36
 • Datum laatste update:
  12 februari 2019

Kort bedrijfsprofiel:

Word lid of log in


Taken & verantwoordelijkheden:

Fullstack Developer, omgeving van Utrecht, ZZP project, Freelance project, 36 uur per week, 24 maanden project, per direct mogen starten 

Deze werkgever is een dynamische organisatie waar honderden collega’s elke dag werken aan de meest innoverende, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te transporteren in een productie organisatie. De organisatie is specialist in totaaloplossingen op het gebied van efficiëntere transport en logistieke systemen. 

 Voor onze gewaardeerde klant in Utrecht ben ik op zoek naar een Fullstack developer. Als ervaren fullstack developer speel je een belangrijke rol bij de technische vertaling van o.a. user stories. Je werkt binnen een scrumteam, en bent betrokken bij iedere stap, van idee tot ontwerp tot productie. Je ontwikkelt niet alleen zelf, maar je deelt je kennis ook graag met je teamgenoten.

Je werkt met de organisatie mee aan het verder ontwikkelen van het planningssysteem naar een modulaire en meer gebruikersgerichte applicatie. Je bent hierin succesvol doordat je jouw ruime ervaring en ‘getting-things-done’-mentaliteit slim inzet bij het: 
-Vertalen van de business wensen naar praktische oplossingen, die enerzijds rechtdoen aan architectuur en codekwaliteit, en anderzijds aan de door de business gewenste tijdigheid (i.e. MinimumViableProduct-denken en korte feedbackloops).
-Maken en usability testen van sterke, user centered ontwerpen waarmee de planners hun werk nog beter kunnen uitvoeren. 
-Het daadwerkelijk technisch implementeren van je ontwerp. 
-Meedenken met de architecten over oplossingen waarmee de business haar doelen zo optimaal mogelijk kan bereiken.Het planningssysteem zet zwaar in op (software) kwaliteit, testautomatisering en (software ontwikkel) procesverbetering. Er wordt verwachten dat je bereidt bent om minimaal twee jaar te blijven. Er wordt in scrum teams in tweewekelijkse sprints gewerkt aan de ontwikkeling en onderhoud. Je komt te werken in een van de scrumteams. Men verandert geleidelijk naar een DevOps team, waarmee men als team steeds verantwoordelijker zal worden. De werkzaamheden van alle teamleden worden dus breder.Profiel van de geschikte interim professional:

Wat wordt er verwacht van de Fullstack Developer? 
-Teamplayer, kan taken zelfstandig uitvoeren, zonder het team en het einddoel uit het oog te verliezen. 
-Je bent in staat om user stories en non-functional requirements te vertalen naar technische en functionele ontwerpen, wireframes, mockups of prototypes. 
-Alhoewel het accent van jouw rol ligt op front-end design, werk je aan uiteenlopende onderwerpen in zowel de front-end als de back-end van de applicatie. 
-Open, proactief, flexibel, constructief kritisch. 
-Je bent analytisch sterk, hebt een goed abstractievermogen en kunt complexe dingen helder uitleggen. 
-Je kunt methodisch werken, bent zorgvuldig en hebt oog voor detail. 
-Je beschikt over goede communicatie- en presentatievaardigheden. 
-Je helpt je team te groeien in kennis en DevOps-maturity. 

Dit neem je mee als Fullstack Developer; 
-Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding en minimaal 2 jaar ervaring als fullstack developer. 
-Je hebt ervaring met Java 8 of nieuwer, JavaScript, HTML/CSS en CSS preprocessors (SASS) en front-end development van complexe single-page applicaties. 
-Ervaring met ES6 en/of Typescript.
-Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Angular (2). 
-Je hebt kennis van maar mooier nog ervaring met Spring Boot, Jenkins en Gradle. (pre) 
-Je hebt een oog voor usability, kennis van ontwerpprincipes en usability testing. 
-Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om feedback te geven en te ontvangen en je bent coachend naar je collega’s. 

De Fullstack Developer geboden; 
Als Fullstack Developer bij deze gerespecteerde werkgever in de omgeving van Utrecht mag je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en, in positieve zin, dynamisch technisch organisatie. De Fullstack developer zal per uur facturen en betaald worden. Dit betreft een project van 24 maanden.

Geïnteresseerd om te reageren op deze zzp freelance vacature bij de werkgever? Verstuur dan jouw CV middels deze website.