Profiel interim professional

    90 - 110
➣Kernwaarden: Efficiency | Betrouwbaarheid | Realisme
➣Eigenschappen: Direct | Besluitvaardig, sterk ego | Probleemoplosser, initiator
➣Projecten: snijvlak IT en Logistiek 

✔Ik realiseer projectdoelen op het gebied van procesverbetering, pakketkeuze, systeemimplementatie en optimalisatie.

✔Ik zie een implementatie als een verandertraject met een grote belasting voor de medewerkers. In mijn rol als projectleider richt ik mij zowel op de projectmanagement taken als op de verandermanagement taken. Daarmee ben ik in staat succesvolle projecten af te leveren, zowel in tijdigheid als in draagvlak.

✔Vanuit mijn ervaring om complexe projecten te managen ben ik gewend om te gaan met diverse lagen in een organisatie, van gebruikers tot en met beslissers. Mijn aanpak is praktisch, pragmatisch en gericht op het resultaat. Ik hecht veel waarde aan de menselijke factor.Ik heb ervaren dat de mens de meest onderschatte, maar ook de meest cruciale factor is bij verbeteringen.

 Samenvatting aanbeveling Score: (gebaseerd op 0 aanbevelingen)

Professionele kennis en expertise:
Commitment & motivatie:
Communicatieve vaardigheden:
Prijs-/kwaliteitverhouding:

 Opleiding

Instituut

Afstudeerjaar

Niveau

Diploma

Logistiek en Technische Vervoerskunde NHTV 1993 HBO/Post-HBO Afgerond

    Werkervaring

aug 10 - heden

Citrien ProcesConsult
Eigenaar:
Citrien ProcesConsult - Partner in procesverbetering

Procesverbetering - Ik help bedrijven processen slimmer in te richten, waardoor resultaat eenvoudiger te behalen is. En resultaat kan breed zijn: een verlaging van kosten, een soepele ERP-implementatie, maar ook duidelijkheid in de organisatie en efficiënter voldoen aan de klantvraag. Ik zie procesverbetering niet als doel, maar als middel.

Ik geef mijn klanten inzicht dat het altijd slimmer, beter en klantgerichter kan. Mijn toegevoegde waarde zit erin om structuren, processen en systemen in dienst te laten zijn om resultaat te behalen. Voor mij heeft procesverbetering veel te maken met de bewustwording bij iedereen die een rol speelt in een proces.

Procesverbetering – Klanttevredenheid door gestroomlijnde, vanuit de klant bedachte orderprocessen, adequate informatiesystemen, heldere processtructuur en vanzelfsprekende samenwerking binnen de gehele organisatie.

►Project: Groupe LFE - Adviseur ERP
►Project: Klimaatconcept - Procesverbetering Atrium (ERP)
►Project: Draka Kabel B.V. - Manager Magazijn & Expeditie (interim)
►Project: Van der Velden Rioleringsbeheer B.V. - Implementatie ERP
►Project: Tronox - Implementatie SAP
►Project: Univeg - Optimalisatie van (SAP) processen
►Project: Amevo Techniek - Bedrijfsanalyse
►Project: Amevo Techniek - Implementatie Veranderplan 2010

   Cursus

Instituut

Afstudeerjaar

Lean Kennismaking ICM 2014

 Talenkennis

Niveau

Dutch Moedertaal
English Goed

Overige vaardigheden

Geen overige vaardigheden beschikbaar

Hobby's/sport/interesses:

Na mijn studie 'Logistiek Management' aan de NHTV in 1993 ben ik werkzaam in de Logistiek. Ik heb meer dan 10 jaar leidinggevende rollen gehad op MT-niveau bij diverse organisaties in verschillende branches, zowel op nationaal als internationaal niveau. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening, in de rol van projectleider en/of adviseur bij ERP&TMS implementaties.

Vanuit mijn ervaring om complexe ERP-TMS projecten te managen (> 10 jaar) ben ik gewend om te gaan met diverse lagen in een organisatie, van gebruikers tot en met beslissers. Mijn aanpak is praktisch, pragmatisch en gericht op het resultaat. Als projectleider ben ik helder, vastberaden en straal ik rust uit. Mijn advies is eerlijk en oprecht. Als de waarheid gezegd moet worden, ben ik er. Ik snap de politiek binnen een project of organisatie. Vanuit mijn ervaring weet ik dat de mens dé cruciale factor is in een verandertraject. Het creëren van draagvlak is daarbij van groot belang voor het succesvol implementeren van de verandering.

Als projectleider ben ik een teamspeler die graag samen met anderen presteert, immers de beste resultaten worden in samenwerking met anderen behaald. Als projectleider ben ik gewend de lijnen uit te zetten, te plannen en te sturen op deadlines daarbij het einddoel niet uit het oog verliezend.

Mijn rol als projectleider zie ik niet los van de inhoud. Ik lever een project op tijd en binnen budget én zoek daarbij ook naar de best passende oplossing. Het is mijn ambitie om te streven naar het automatiseren van een vloeiend proces. Ik praat graag inhoudelijk mee over de oplossing. Door deze insteek ben ik tevens in staat processen te analyseren, een blauwdruk te schrijven, testscenario's op te stellen, trainingsplannen te maken en zelfs training te geven.